Відкрито другу групу постійного перебування дітей в Дружбівському ДНЗ

Дата: 02.08.2017 17:12
Кількість переглядів: 687

Фото без описуДіти повинні жити у світі краси, гри, музики, малюнка, фантазії та творчості. Саме тому у нашому закладі створені усі умови для атмосфери затишку  та доброзичливості. Тут дітки отримують перші життєві навички, пізнають світ через гру, стають здоровими  та міцними духом, знаходять перших друзів.

Колектив закладу широко використовує новітні технології, що дає змогу урізноманітнити освітній процес в ДНЗ, зробити його цікавим для дітей, батьків та педагогів.

У закладі постійно функціонувала старша група та сезонна молодша група. Звістка про перехід сезонної молодшої групи в постійну надзвичайно вразила батьків та дітей. З 1 серпня цього року охоплено дошкільною освітою до 45 дошкільнят нашого села.

Відкриттю  постійної групи передувала клопітка робота, яка вимагала часу та коштів.  Закінчено ремонтні роботи в приміщеннях закладу, оновлено ігровий майданчик. Отож, напередодні величного свята Незалежності України, яке незабаром буде святкувати наша громада, хочу надіслати щирі слова вдячності за підтримку та допомогу у вирішенні питання з опаленням, відкритті постійної групи особисто міському голові М. Карапетяну, керівництву Радивилівської міської ради та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Надіємось, що наш заклад стане для наших діток тим світом, в якому дитина проживає найважливіший період свого життя. І від того, як їй живеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє всієї країни.

 

       Завідувач Дружбівським ДНЗ                             Галина Орловська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних