26 Лютого, 2024 р., 14:30
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  пунктом 177.15 ст. 177 ПКУ визначено, що різниця між сумою загального мінімального податкового зобов’язання та загальною сумою сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок обчислюється шляхом віднімання від загального мінімального податкового зобов’язання загальної суми сплачених протягом податкового (звітного) року податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок.
26 Лютого, 2024 р., 14:27
За січень 2024 року платники податків Дубенського району спрямували до бюджетів усіх рівнів 96,9 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.
26 Лютого, 2024 р., 14:16
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) – для фізичних осіб – підприємців та  фізичних осіб, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування); 
26 Лютого, 2024 р., 14:12
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що річну декларацію з податку на прибуток подають усі платники, як квартальні, так і річні, протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року (пп. 49.18.6. п. 49.18. ст.49 Кодексу).
26 Лютого, 2024 р., 14:10
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що у зв’язку з дією воєнного стану фізичним особам-підприємцям, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членам фермерських господарств надане право тимчасово, у період з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану не нараховувати та не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий крок застосований задля зменшення фінансового навантаження на підприємців та стимулювання їх до продовження діяльності, необхідної для країни в складних умовах війни.
26 Лютого, 2024 р., 08:10
Юнак був родом із села Дружба, навчався на географічному факультеті Львівського Національного університету імені Івана Франка.
24 Лютого, 2024 р., 14:44
Юнак був родом із села Дружба, навчався на географічному факультеті Львівського Національного університету імені Івана Франка.
24 Лютого, 2024 р., 08:45
Війна випробовує нас на міцність, ворог намагається знищити нашу націю – фізично і морально. Та ми тримаємося. Силу українського духу зламати неможливо.
23 Лютого, 2024 р., 14:50
Сьогодні чисельною громадською спільнотою, пліч-о-пліч зі згорьованою родиною, радивилівці дякували відважному Герою ГАЛАНДЖОВСЬКОМУ Володимиру Петровичу за жертовний захист Батьківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних