14 Лютого, 2024 р., 16:50
У Радивилівській громаді відбувся з’їзд  загальних зборів Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України. У роботі брали участь сільські, селищні, міські голови громад-членів Асоціації міст України Рівненщини, а також Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України, Оксана Продан, радниця Голови Асоціації міст України. Головував на зборах  голова регіонального відділення, Радивилівський міський голова Микола Карапетян.
14 Лютого, 2024 р., 12:49
У роботі беруть участь сільські, селищні, міські голови громад-членів Асоціації міст України Рівненщини, а також Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України, Оксана Продан, радниця Голови Асоціації міст України.
14 Лютого, 2024 р., 09:59
Минає рік світлої пам’яті полеглого Героя-Захисника Михайла Васильовича ЗАГОРСЬКОГО із с. Дружба (22.11.1989 – 14.02.2023 р.р.)
13 Лютого, 2024 р., 22:08
Представники Міжнародного фонду охорони здоров'я та навколишнього середовища "Регіон Карпат" NEEKA, що є виконавчим партнером агентства ООН у справах біженців в Україні, сьогодні провели зустріч з психосоціальної підтримки у нашій громаді.
13 Лютого, 2024 р., 21:20
Дякуємо КЗ "Радивилівська дитяча школа мистецтв" за цікавий майстер- клас для наймолодших
13 Лютого, 2024 р., 21:10
Місце, де громаду об'єднує молитва і скорбота.
13 Лютого, 2024 р., 16:15
благодійний майстер-клас сьогодні відбувся для наймолодших смаколюбів у Радивилівській міській бібліотеці.
13 Лютого, 2024 р., 16:06
5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних