06 Липня, 2023 р., 16:02
Під час зустрічі з колективом та ознайомлення із матеріально-технічною складовою, в якій військовослужбовці проводять військову підготовку, очільник громади долучився до вирішення актуальних потреб підрозділу.
05 Липня, 2023 р., 10:08
Сім'ї, які потребують суміш для немовлят від 0-6 місяців, можуть отримати таку від Радивилівської організації Товариства Червоного Хреста України за адресою: м.Радивилів, вул. Садова, 4 (територія лікарні, приміщення станції швидкої допомоги).
04 Липня, 2023 р., 10:05
4 липня щорічно відзначається День Національної поліції України. Цього дня у Радивилові відбулися урочисті заходи, присвячені 8-й річниці створення Національної поліції України. Кращих правоохоронців з особового складу Радивилівського відділення поліції Дубенського районного відділу поліції відзначили почесними грамотами та подяками.
04 Липня, 2023 р., 09:31
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що Декларація платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця (далі – Декларація) може подаватися платником єдиного податку (першої – третьої групи) як звітна (звітна нова) так і уточнююча (відповідні відмітки робляться в полі 01 Декларації).
04 Липня, 2023 р., 09:30
Протягом січня-травня цього року до місцевих бюджетів громад Дубенського районуі надійшло 162,5 тис гривень транспортного податку.
04 Липня, 2023 р., 09:26
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що підпунктом 14.1.136 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) визначено, що орендна плата за земельні ділянки державної і комунальної власності (далі – орендна плата) – обов’язковий платіж, який орендар вносить орендодавцеві за користування земельною ділянкою.
04 Липня, 2023 р., 08:30
Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Радивилівської міської ради під головуванням керуючого справами виконавчого комітету міської ради Сергія ГУЩІ.
04 Липня, 2023 р., 08:25
Вітаю з професійним святом всіх, хто охороняє життя і спокій наших громадян та стоїть на сторожі закону та правопорядку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних