Щодо застосування штрафних санкцій та пені до платників єдиного внеску за порушення, вчинені у період з початку дії воєнного стану

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до змін, внесених Законом України від 30.06.2023 № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», тимчасово, на період дії воєнного стану та протягом 3-ох місяців після його припинення не застосовуються штрафні санкції за:

При задіяні касирів для кожного ПРРО необхідно створити окрему печатку

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що частиною другою ст. 12 Закону України від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2155) встановлено, що користувачі електронних довірчих послуг зобов’язані, зокрема, забезпечувати конфіденційність та неможливість доступу інших осіб до особистого ключа та невідкладно повідомляти надавача електронних довірчих послуг про підозру або факт компрометації особистого ключа.

Сплата майнових податків забезпечила надходження до бюджетів Дубенського району на суму 106,5 млн гривень

З початку року власники майна – як фізичні, так і юридичні особи – забезпечили надходження до бюджетів громад Дубенського району  на суму 106,5 млн гривень. Це на 27,5 млн гривень більше, ніж у минулому році. 

СИЛА МИСТЕЦТВА, ЩО СТАВИТЬ НА НОГИ

Сьогоднішнього вечора під час благодійної танцювальної програми «ТИ НЕ ОДИН» вдалось зібрати понад 40 тис. грн. на протезування місцевому волонтеру Олександру Вихованцю, чиїми руками створюються легендарні «бандеромобілі» Захисникам на фронт.