Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на т

Дата: 26.07.2024 09:32
Кількість переглядів: 75

Фото без описуВідповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Радивилівська міська рада повідомляє про оприлюднення з 25 липня 2024 року в мережі Інтернет за адресою:https://radyvylivrada.gov.ua/news/1721975947/проєкту регуляторного акта «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Радивилівської міської територіальної громади Дубенського району Рівненської області» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробником проєкту регуляторного акта є керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради Сергій ГУЩА.

Метою прийняття вказаного рішення є регулювання правовідносин, пов'язаних із виникненням та реалізацією права тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення атракціонів, літніх торгових майданчиків, всесезонних торгових майданчиків, елементів вуличної торгівлі та тимчасових споруд соціально-культурного, торговельного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності на території Радивилівської міської територіальної громади, порядку розрахунку плати за тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою та регулювання організаційно-правових відносин, пов’язаних з оформленням договорів.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення просимо надсилати в письмовій формі за адресою:35500, м.Радивилів, вул. Паркова, 5, або на електронну пошту: gorsovit@ukr.net

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань будуть прийматися з дня оприлюднення - 25 липня 2024 року до 28 серпня 2024 року.

Проєкт рішення Радивилівської міської ради Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Радивилівської міської територіальної громади Дубенського району Рівненської області (дата оприлюднення 26.07.2024 року).

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Радивилівської міської територіальної громади Дубенського району Рівненської області» (дата оприлюднення 26.07.2024 року).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних