У ЩАСЛИВИЙ САМОСТІЙНИЙ ПОЛІТ СЬОГОДНІ РОЗПРАВИЛИ КРИЛА ВИПУСКНИКИ ОПОРНОГО ОСВІТНЬОГО ЗАКЛАДУ ГРОМАДИ – Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака

Дата: 05.07.2024 17:16
Кількість переглядів: 91

Дивлячись на розумних, амбітних, талановитих наших випускників, ми з гордістю усвідомлюємо, що Україні є ким пишатись, і є кому творити її світле майбутнє!

Фото без опису

У залі міського Будинку культури відбулись святкові урочистості: в присутності найрідніших – друзів, батьків, вчителів, 31-му випускнику ліцею вручено свідоцтва про загальну середню освіту.

За особливі старання й успіхи у навчанні 3-ох випускників було нагороджено золотими та срібною медалями.

Директорка ліцею Тетяна КАЧАН висловила по-материнському теплі вітання найстаршим учням великої ліцейної родини, які уже вирушають у своє самостійне доросле життя.

Щемним був і виступ педагогів закладу, які всі ці роки розділяли з цими юнаками і дівчатами радісні моменти навчальних успіхів та досягнень, відкривали для їхніх запитань свої чуйні серця, завжди мали напоготові мудру вчительську пораду.

Так швидко, наче одна мить, пролетіли шкільні роки для випускників, а от фініш їх навчання співпав із викликами й тривогами воєнного лихоліття. Тож не усім випала можливість сьогодні розділити це свято в присутності найрідніших. До сліз розчулив усіх у залі момент відео вітань синам та донькам – випускникам від тих батьків, які зараз на фронті. Світлу пам'ять всіх Героїв, чиї сміливі серця захищали Україну, багатолюдна зала вшанувала стоячи під час оголошеної хвилини мовчання.

Урочистості з нагоди закінчення шкільного навчання у Радивилівському ліцеї №2 були оголошені, як благодійний випускний вечір, тож у скриньці для донатів для потреб ЗСУ сьогодні було зібрано 16 000 гривень.

Світлого майбутнього нашій молоді під мирним небом на рідній землі.

Пам’ятайте мудрі настанови вчителів і завжди залишайтесь Людьми.

Щасливої дороги вам, випускники!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних