УСПІХІВ НА СЛУЖБІ ТА ЗДОБУТКІВ В ІМ’Я УКРАЇНИ: ПОЛІЦЕЙСЬКИХ РАДИВИЛІВЩИНИ ПРИВІТАЛИ ТА ВІДЗНАЧИЛИ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 04.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 138

Сьогодні, 4 липня, в Україні відзначають 9-ту річницю створення Національної поліції.

Фото без описуЗ нагоди професійного свята слова подяки за сумлінну службу, яка щоденно ставить завдання боротися зі злочинами та захищати громадян,  -  адресувались і  поліцейським Радивилівського відділення Дубенського районного відділу поліції.

З цієї нагоди увесь особовий склад привітав керівник відділення, полковник поліції Юрій СЕМЕРЕНКО:

-          Нехай важкий але почесний обов’язок поліцейського відзивається людською вдячністю. Дякую за службу, вірність присязі та відданість українському народу!

До вітань всім, хто стоїть на варті громадської безпеки, долучились і присутні на урочистостях очільники Радивилівської, Крупецької, Козинської тергромад.

Так, зокрема, Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН відзначив у своєму зверненні, наскільки важливу роль  виконує колектив відділення поліції, здійснюючи  боротьбу зі злочинністю, належно забезпечуючи правопорядок в місті та у громаді в цілому.

-          Ми, як влада, взаємодіємо разом із вами  в питаннях захисту людей і їхньої безпеки. Адже це головні пріоритети і в нашій роботі, - зазначив міський голова.

За вагомий особистий внесок у зміцнення правопорядку та з нагоди Дня Національної поліції України очільник громади вручив полковнику поліції Юрію СЕМЕРЕНКУ Почесну грамоту та нагрудний знак міської ради, а також сертифікат на комп’ютерну техніку слідчим відділення з нагоди Дня слідства Національної поліції України, що відзначався 1 липня.

Почесними грамотами  Радивилівської міської, а також Крупецької та Козинської сільських рад з нагоди професійного свята відзначили кращих працівників відділення поліції. Подяка за сумлінне  виконання поліцейських  обов’язків та слова вітань адресувались  місцевим правоохоронцям  і від ветеранів та пенсіонерів МВС та НПУ – в.о. голови ветеранської організації В.Ф. Пилипюка, С.В.Ярмуся, П.І. Бронського.

Оскільки сумними реаліями нашого сьогодення стали воєнні дії, то  чимало з поліцейських щодня під ризиком на передовій фронту. Чимало з них героїчно віддали життя при захисті суверенітету  й територіальної цілісності України.

Хвилиною мовчання усі разом присутні вшанували їх світлу пам'ять…

Довідково: 4 липня День Національної поліції України відзначають з 2018 року. Дата приурочена до 4 липня 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних