ВОНИ ПОКАЗУЮТЬ ПРИКЛАД, ЯК РОБИТИ ГРОМАДУ КРАЩОЮ!

Дата: 19.06.2024 13:37
Кількість переглядів: 76

У День Бюджету в Радивилові комунікували із громадськістю про бюджетний процес . А також організували акцію вдячності небайдужим, які допомагають творити сьогодення громади власним натхненням та працею рук.

Фото без опису

Міський голова Микола КАРАПЕТЯН нагородив соціально активних мешканців громади Подяками та подарунковими сертифікатами, таким чином відзначивши їх за громадську ініціативність та успішно реалізовані суспільно-корисні ідеї.

ВІД УСІЄЇ ГРОМАДИ МИ ДЯКУЄМО ВАМ:

Любов ЯКИМЧУК, вихователька у Дошкільний Підрозділ "Ясла-садок" Сестрятинської гімназії з с. Бугаївка – організувала прибирання території із працівниками вищевказаного закладу біля клубу в с. Бугаївка ( збір сміття) та організувала реставрацію приміщення автобусної зупинки (штукатурка, побілка приміщення автобусної зупинки та бордюрів біля неї).

Окрім цього, пані Люба залучила викладача художнього відділу Радивилівської школи мистецтв Дудар Оксану, спільно з її вихованцями розмалювали сільську автобусну зупинку патріотичним розписом, надавши локації нового естетичного вигляду.

Петро МЕЛЬНИК – житель с.Батьків, активно співпрацює в покращенні благоустрою свого старостинства. Виконує, зокрема, всі необхідні зварювальні роботи. З його допомогою була зроблена креативна новорічна фотозона, зручні лавки біля адмінприміщення округу та на сільському волейбольному майданчику. Активною є співучасть Петра Мельника в створенні локації для активного спортивного відпочинку молоді с.Немирівка, повсякчасне сприяння в благоустрої Немирівського ліцею.

Леся ДОДЬ , жителька с. Підзамче , вдова загиблого воїна Івана Мохотонка, в 2023 році організувала односельців вулиць Садової та Польової, щоб зібрати кошти та придбати щебінь , який місцевий фермер Лисак Петро Дмитрович привіз та розгорнув належним чином по відрізку (підйому) дороги , протяжністю приблизно 300 м. для зручного проїзду в село.

Другий аварійний підйом дороги в с. Підзамче було заасфальтовано коштом місцевого бюджету.

Олександр ПУКАС, приватний підприємець, житель м.Радивилів, активно бере участь у благоустрої нашої громади. Одна із його нещодавніх ініціатив - засаджена квітами міська локація, прилегла до пам'ятних знаків борцям за свободу і незалежність Української держави, Героїв ОУН-УПА.

Композиції з різних квітів створюють яскраві та привабливі візерунки, це справжня окраса вулиці!

Такі ініціативи підприємець розпочинав із декорування прилеглої до його бізнес-об'єкту території, це завжди квітують доглянуті клумби, створені новорічно-різдвяні композиції

Робота цих людей відображає любов до рідного куточка на землі - свого міста чи села, надихає і показує, що кожному під силу зробити щось корисне в громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних