МОЛОДЬ ПРАКТИКУВАЛАСЬ В УПРАВЛІНСЬКІЙ РОБОТІ ГРОМАДИ У Радивилівській міській раді завершилося стажування молоді, що вперше проходило в межах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 17.06.2024 15:19
Кількість переглядів: 100

Цьогоріч на стажування було заявлено троє молодих людей,  що пройшли попередній конкурсний відбір.

Фото без опису

Мета стажування – ознайомити учасників з діяльністю органу місцевого самоврядування та аспектами роботи його структурних підрозділів.

 

Впродовж десяти робочих днів стажери під керівництвом своїх наставників  - керівницею Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради Марією ПАСТУХ, завідувачем сектору інформаційного забезпечення міської ради Василем ТАБІНСЬКИМ знайомилися з особливостями діяльності зазначених напрямків громади, ширше дізнались про адмінпослуги, які надаються мешканцям громади. Стажерам також було організовано виїзд у старостинські округи  громади для ознайомлення з адмінроботою на віддалених робочих місцях.

 

За відгуками учасників, період стажування був корисним та змістовним, оскільки вони розвинули навички та здобули нові знання, які знадобляться їм у майбутній професійній діяльності.

 

На завершення програми стажування Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, перший заступник міського голови Віктор ІСЮК вручили її учасникам сертифікати про успішне закінчення:

– Бажаю впевнено йти до мети і досягати задуманого! Розвивайтеся та завжди  ставте перед собою амбіційні плани, - так міський  голова подякував молоді за участь у проєкті, побажавши успіхів у подальшому професійному житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних