ПРО ПЕРЕПУСТКИ АГРАРІЯМ ДЛЯ СІЛЬГОСППОТРЕБ В ЧАС КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ

Дата: 13.06.2024 11:47
Кількість переглядів: 96

До уваги аграріїв! Найближчим часом розпочнеться період активного збирання сільськогосподарських культур, тому більшість с/г підприємств потребують організації безперервного циклу виробництва при проведенні комплексу польових робіт, проведенні заходів із вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції, а також продуктів харчування.

Фото без описуНагадуємо про важливість наявності перепусток на дозвіл цілодобового пересування сільськогосподарської техніки без обмежень руху польовими дорогами та її роботи на полях під час проведення комплексу польових робіт,  а також переміщення автотранспорту, який задіяний у проведенні збиральних робіт, в тому числі - під час комендантської години.

Нагадуємо, Законом України «Про військово-цивільні адміністрації» військово-цивільним адміністраціям  визначено право тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях, дорогах та ділянках місцевості.

Як оформити видачу перепусток, що дозволяють рух с/г транспорту в комендантську годину  на території Дубенського району, дізнавайтесь за посиланням: ПЕРЕПУСТКИ 2024: виготовлення та видача перепусток, що діють на території Дубенського району | Дубенська районна державна адміністрація Рівненської області (rv.gov.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних