Старт Проєкту «Безпечний кіберсвіт» у громаді

Дата: 28.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 69

Днями команда активних молодих дівчат під назвою «Сміливі» з Радивилівської громади стартувала з Проєктом «Безпечний кіберсвіт», який створений в межах програми UPSHIFT, національну хвилю якого реалізує ГО "СКЦ Задзеркалля", за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку «К/W»

Фото без опису

Цей проєкт спрямований на підвищення рівня обізнаності про кібербезпеку серед молоді та допомогу у формуванні навичок безпечного користування інтернетом.

Перший захід у рамках проєкту відбувся для здобувачів освіти Радивилівського ліцею №2. Учні взяли участь у цікавих лекціях та практичних заняттях, які допомогли їм краще зрозуміти важливість захисту особистих даних та правил безпечного користування соціальними мережами.

Надалі заплановано серію заходів для Радивилівського ліцею №1 та інших навчальних закладів громади. Кульмінацією проєкту стане підсумковий квест для всіх учасників, де вони зможуть застосувати отримані знання на практиці та весело провести час.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до Проєкту «Безпечний кіберсвіт» та зробити перший крок до безпечного цифрового майбутнього!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних