Із творчого звіту Радивилівської дитячої школи мистецтв

Дата: 24.05.2024 20:45
Кількість переглядів: 60

У актовій залі мистецького закладу громади сьогодні відбувся творчий звіт, де юні таланти представили свої музичні обдарування. Від яскравих музичних умінь до вокальних, що вкотре підтверджує Радивилівська громада – громада щедрих дитячих талантів!

Фото без опису

Учні та педагоги КЗ Радивилівської дитячої школи мистецтв ділилися з глядачами своїми успіхами та досягненнями за 2023-24 навчальний рік.

А він в діяльності школи був насиченим: це і участь благодійній акції «Мистецтво заради перемоги» за участю викладачів школи кошти, де зібрані кошти спрямовувались на потреби ЗСУ.

У жовтні з благодійним концертом у школу на підтримку українських Захисників завітала відома музична родина Шутко з міста Львів. У листопаді свою персональну виставку «Сила кольору» в міському історичному музеї представила викладачка художнього відділу школи мистецтв Оксана Бельмас. З грудня на базі школи розпочала роботу мистецька студія, яка створювалася та працює з метою забезпечення умов естетичного розвитку дітей та юнацтва, а також повнолітніх громадян та задоволення їхніх естетичних потреб, розкриття творчих здібностей.

На цей час грі на музичних інструментах та образотворчому мистецтву в цій студії навчається 22 учні різного віку.

Викладачами художнього відділу школи проводяться різноманітні майстер-класи; особливою подією в житті школи стало проведення в квітні цьогоріч 4 Всеукраїнського конкурсу юних виконавців української інструментальної музики імені нашого земляка композитора Германа Жуковського, виконавчим директором якого була керівник нашої школи Інна Чалик .

За почесні відзнаки у конкурсі змагалися 277 музикантів із понад 20 областей України.

Крім того, учні Радивилівської школи мистецтв беруть участь у обласному огляді-конкурсі серед шкіл естетичного виховання, де показують високий рівень виконавської майстерності та займають призові місця.

Талановиті вихованці школи незамінні учасники у всіх культурно-масових заходах нашого міста, демонструючи любителям живої музики високий музичний рівень виконання.

Перед початком концерту ведучі подякували Збройним Силам України, завдяки яким є змога навчати мистецьки обдарованих дітей та продовжувати культурний розвиток країни.

У програмі концерту було представлено близько двох десятків номерів, з любов'ю підготовлених учнями та викладачами музичного відділу школи.

Глядачі насолоджувалися яскравими виступами та аплодували юним виконавцям за їхні старання та майстерність. Захід продемонстрував високий рівень підготовки учнів і став справжнім святом творчості та натхнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних