НАШ МОЛОДІЖНИЙ ІМПУЛЬС НАБИРАЄ ПОТУЖНОСТІ. У громаді продовжується активна реалізація проєкту “ІМПУЛЬС”

Дата: 24.05.2024 13:10
Кількість переглядів: 102

Сьогодні на виїзній зустрічі з молоддю громади - Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА, яка очолює громадську організацію «Центр підтримки ініціатив «Віадук», і яка є менторкою громади у супроводі тих процесів, що відбуваються в контексті реалізації проєктних завдань «Імпульсу»,  та Володимир ЗИЛЬ, тренер програми «Молодіжний працівник», що  є ключовою в реалізації проєкту «ІМПУЛЬС».

Фото без опису

Мотиваційним прикладом для молодіжної спільноти, яка готова на продуктивні ініціативи, стало звернення керуючого справами виконавчого комітету міської ради Сергія ГУЩІ. Його досвід щодо активної комунікації з владою про потреби молоді задля забезпечення потреб спорту, дозвілля, розвитку творчих ініціатив – це приклад того, що молодіжна політика в кожен з періодів залежить від активності молодих людей, їх  бажання ставати учасниками змін.

Продуктивної та інформативної комунікації з менторами Проєкту «Імпульс» учасникам зустрічі, в коло яких увійшли представники усіх закладів загальної середньої освіти громади, побажала очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська.

Проєкт «Імпульс» реалізовується у нашій громаді вже 4-й місяць. За цей час не лише напрацьовуються кейси нових інструментів впливу молоді на процеси життєдіяльності в громаді , але й підвищується професійний рівень фахівців, які  працюють з молоддю, адже молодь це актив громади та її майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних