Сьогодні начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль вручив ордени «За мужність» ІІІ ступеня родинам нацгвардійців, удостоєних нагород посмертно

Дата: 21.03.2024 14:03
Кількість переглядів: 98

Високої державної нагороди удостоєний і наш земляк Дмитро Лотоцький. Воїн загинув 17 травня минулого року в бою на Луганському напрямку фронту.

Фото без опису

Солдат поповнив стрій Нацгвардії у жовтні 2022-го, а до того часу перебував у складі Тернопільської тероборони. За час служби брав участь у боях на найгарячіших ділянках фронту.

Йому навіки 27…

З рук начальника ОВА посмертну нагороду отримали батьки загиблих солдатів Дениса Доценка, Дмитра Лотоцького, Владислава Фаліковського, молодшого сержанта Кирила Філончука.

Очільник області подякував рідним за справжніх патріотів: «Їхній подвиг – неоціненний. Слава і шана всім, хто віддав життя за майбутнє нашого народу. Україна трималася і тримається на таких Героях».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних