Радивилів відвідала володарка премії "Коронація слова"

Дата: 27.02.2020 17:38
Кількість переглядів: 336

Фото без описуУ літературній світлиці центральної міської бібліотеки знову почесна гостя:

цього разу в центрі читацької уваги - популярна українська письменниця та журналістка, володарка премії «Коронація слова» Галина  Вдовиченко.

Галина Вдовиченко дебютувала у 2008 році з романом «Пів'яблука», який вийшов у видавництві «Нора-Друк» (Київ) і став лідером продажів на стенді видавництва під час роботи Львівського Форуму видавців-2008. Перший тираж книжки розійшовся впродовж місяця. І до сьогодні роман «Пів’яблука» впевнено утримується в рейтингу «книг-довгожителів», адже інтерес читачів до цієї особливої історії ні на трохи не охолов. Другий роман Галини Вдовиченко «Замок Гербуртів» отримав першу премію у номінації «романи» на конкурсі «Коронація слова — 2009», вийшов у світ під назвою «Тамдевін» у видавництві «Нора-Друк». Лише на Львівському Форумі видавців-2009 було продано 985 примірників роману «Тамдевін».

Спілкування із радивилівськими шанувальниками мало коротку передмову: директор книгозбірні Галина Гнатюк подякувала львівській письменниці приїзд, коротко ознайомила книголюбів, які завітали на творчий діалог, із її життєвим і творчим шляхом.  Всі твори Галини Вдовиченко - яскравий приклад якісної літератури в мелодраматичному жанрі. Сюжети її книг розгортаються в українських містах, а головні герої - звичайні люди, з якими, при цьому, трапляються зовсім не звичайні події.

Як з ідеї народжується книга, і чому автор повинен бути відвертий зі своїм читачем на її сторінках, - впродовж розповіді Галина Вдовиченко не раз ставила наголоси на цих меседжах. Під час презентації письменниця залюбки розповіла і про літературні цікавинки для наймолодших: «Засинай. Прокидайся», а також дитячі  повісті-казки під назвою  «36 і 6 котів» — «36 і 6 котів-детективів». Це те, наголосила вона, з чого в ранньому віці має формуватися  смак до самостійного читання.

У доробку авторки кожна із книг розкриває важливість людських стосунків, їхні найвразливіші грані, які, часто, й стають справжнім виразником особистості.

Знайомство із творчістю відомої авторки, яке за відчуттями нагадувало весняний букет – таке ж яскраве, завершилось врученням квітів талановитій письменниці від бібліотекарів та активною афтограф-сесією.  Всі, кого торкнулась іскрою цікавості творчість Галини Вдовиченко, наприкінці спілкування мали змогу придбати її книги.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних