Моніторингова місія ОБСЄ в Радивилові

Дата: 06.02.2020 10:44
Кількість переглядів: 744

Фото без описуУ міській раді побували спостерігачі місії ОБСЄ (Організація з безпеки і співробітництва в Європі) Іван Дудак та Данкен Сиднер. Вони мали доволі ґрунтовну та тривалу бесіду з керівництвом ОТГ – міським головою Миколою Карапетяном, його заступником Олександром Пастухом та керуючим справами міськвиконкому Сергієм Гущею.

Спілкування охопило широке коло питань та проблем. Гостей цікавив розвиток громади від часу її утворення, співпраця з колишніми учасниками АТО та ООС, проблеми переселенців з окупованих територій, гендерна політика, релігійна ситуація, міжнаціональні стосунки, можливості налагодження взаємовідносин громади з мешканцями сходу України. Водночас, спостерігачі ОБСЄ, а кожен з них певний час працював на окупованих територіях в Донецьку та Луганську, детально проінформували керівництво міськради про ситуацію щодо можливостей встановлення стійкого миру у цьому регіоні України.

Для довідки. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СMM) почала свою роботу 21 березня 2014 року на підставі запиту від уряду України до ОБСЄ і консенсусного рішення всіх 57 країн-учасниць ОБСЄ. СMM – це неозброєна цивільна місія, яка працює  24 години на добу, 7днів на тиждень у всіх регіонах України. Її основні завдання – це неупереджено і об'єктивно спостерігати та звітувати про ситуацію в Україні, а також сприяти діалогу між усіма сторонами конфлікту. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних