Обговорили новації в податковому законодавстві та їх вплив на місцеві бюджети

Дата: 16.12.2016 18:33
Кількість переглядів: 869

Фото без описуВ п’ятницю, 16 грудня, в залі засідань Радивилівської міської ради відбулося виїзне засідання практикуму Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України.

У практикумі взяли участь міський голова М.Карапетян – член правління АМУ, виконавчий директор регіонального відділення Т.Грещук, консультант з фінансів  Л.Кушнер, головний державний ревізор-інспектор Радивилівського відділу ДПІ М.Марцинюк, заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області О.Придатко, начальник організаційного відділу Рівненської міської ради Л.Стригунова,  також  спеціалісти відділів, секретарі, юристи, керуючі справами міських рад Рівненщини.

Тема практикуму передбачала розгорнуту консультацію фахівців щодо місцевих податків і зборів, а також впливу новацій податкового законодавства на формування і виконання місцевих бюджетів.  Було надано вичерпні роз’яснення та кваліфіковані рекомендації спеціалістами Рівненського регіонального відділення АМУ, зокрема, з таких питань: «Основні напрямки адміністрування податків до місцевих бюджетів», «Програмно-цільовий метод формування місцевих бюджетів. Особливості формування бюджетів об’єднаних громад», «Зміни у земельному законодавстві з 1 січня 2017 року. Особливості оренди та плати за землю», «Особливості організації роботи міських, селищних рад в умовах реформування місцевого самоврядування».

Після додаткових питань та конструктивного діалогу  з доповідачами, всі учасники практикуму  мали нагоду відкрито оцінити проведений захід, тож одноголосним рішенням гості відзначили актуальність вивченої теми. І наголосили: теоретичні знання, в результаті, якісно вдосконалюють професійні навички спеціалістів,  і допомагають  ще більш продуктивно організовувати взаємодію органів місцевого самоврядування з громадськістю.Фото без опису

Підвівши підсумки роботи засідання виїзного практикуму, міський голова М.Карапетян запросив всіх його учасників здійснити екскурсію одним із кращих загальноосвітніх міських закладів – Радивилівським НВК «школа№1-гімназія». Про високий рівень викладання навчальної програми, впевнене лідерство за підсумками олімпіад, конкурсів, а також вагомі здобутки її випускників у зовнішньому незалежному оцінюванні  присутнім доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.Ковалевська. В закладі сміливо поєднують сучасні освітні експерименти, такі, зокрема, як профільне навчання. А інформація про те, що, відповідно до середнього балу цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання,  Радивилів стоїть на  першому місці в обласному рейтингу, викликала в гостей непідробне захоплення та гучні оплески.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних