РАДИВИЛІВСЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА РЯТУВАЛЬНИКАМ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПАСАЖИРСЬКИЙ АВТОБУС НА ПІВ СОТНІ МІСЦЬ

Дата: 09.05.2024 20:05
Кількість переглядів: 110

У регіоні, який щодня потерпає від руйнівних ворожих обстрілів, і через який пролягає одна із найактивніших ліній фронту, транспорт буде використовуватись для гуманітарних та евакуаційних місій із територій, які перебувають під активним вогнем російської армії. А  також для підвезення особового складу ДСНС на виконання завдань із розмінування територій.

Фото без опису

Сьогодні Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН вручив ключі від автобуса представникам Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області.

Разом з тим, місткий салон автобуса було наповнено продуктами харчування довготривалого зберігання, різною консервацією та запасами овочів. Усе це Радивилівською міською радою зібрано та передано військовослужбовцям – захисникам, які тримають оборону на Запорізькому напрямку фронту.

В умовах воєнного стану рятувальники цілодобово працюють, щоб вчасно та ефективно реагувати на виклики, які приносить війна. Тож наша Радивилівська громада робить свій посильний внесок у порятунок людських життів, адже цей автобус  буде використовуватися для евакуації цивільного населення з зони бойових дій, - зазначив Микола КАРАПЕТЯН.

Раніше на позачергової сесії міської ради, яка відбулася наприкінці квітня, депутати одноголосно ухвалили відповідне рішення про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Радивилівської територіальної громади - пасажирського  автобуса «MAN».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних