Діти зі статусних категорій громади отримали подарунки до Великодня від благодійників

Дата: 30.04.2024 18:52
Кількість переглядів: 80

У цей передсвятковий час багато зусиль в громаді спрямовується на підтримку тих, хто цього потребує, бо цим ми примножуємо наші християнські цінності.

Фото без опису

Одна із таких благодійних ініціатив, коли з щирим та вдячним до Божого Милосердя серця, робилися добрі справи, відбулась сьогодні.

За ініціативи Служби у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області , 43 дитини статусних категорій у нашій громаді вкотре посміхалися життю та наповнювались світлими, добрими емоціями.

Їм вручили великодні пакунки, в яких - продуктові набори із запашними пасочками, а також власноруч виготовленими на вчорашньому майстер-класі великодніми писанками!

Посприяли у проведенні цієї зустрічі напередодні Світлого Воскресіння для дітей статусних категорій меценати МЦЦ ЄХБ, приватні підприємці та благодійники Марія Меснікович, Владислав Вілінський. З подякою благодійникам від міського голови, з вітаннями дітям та їх рідним, звернувся Олександр Пастух. Головне серед побажань цього Великодня - якнайшвидшого закінчення війни справедливою перемогою України, миру і Божого захисту кожній родині.

Дітям організували солодке частування та змістовне християнське спілкування про значення свята Світлого Христового Воскресіння.

Підтримуємо один одного в цей непростий час, мотивуємось ідеями взаємного добра та допомоги.

Нехай ці подарунки стануть символом нашої турботи, а кожна дитина відчує тепло та підтримку спільної громадівської родини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних