СТВОРЮЄМО ВЕЛИКОДНІ ШЕДЕВРИ РАЗОМ!

Дата: 24.04.2024 18:41
Кількість переглядів: 45

Діток громади сьогодні навчали виготовляти пасхальну декорацію, окрасою якої є власноруч створена писаночка з полімерної глини!

Фото без опису

У творчій майстерні на базі КЗ "Радивилівський МБК" працювала з дітьми Ярослава Шеремета, майстриня-умілиця з нашої громади.

Її хендмейд-профіль це виготовлення авторських модельних глиняних чашок, які вона уже відправила на замовлення в 10 країн світу!

Тож на локації сьогодні відбувалась справжня магія з ідей, креативу, натхнення і таланту. А доповнила її дитяча радість, усмішки, відчуття причетності до важливого. Бо таке творче дозвілля наповнило світлим передчуттям Свята Світлого Воскресіння, яке з нетерпінням очікуємо всі ми. Та найбільше – діти!

Спершу майстеркласники власноруч створили заготовки з полімерної глини для майбутніх писанок. На цьому етапі розкатували матеріал, вирізали потрібну форму, наносили візерунки та орнаменти. Далі було запікання глиняних писанок в електропечі та виготовлення великоднього декору із штучної зелені й гілочок розквітлої верби.

Завершальний штрих – яскрава глиняна писаночка, і святкова окраса для дому, або ж подарунок на Великдень для найрідніших – готова!

Тим паче, що виріб з глини, за повір’ям, несе особливу енергетику та здатний огортати позитивною аурою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних