Суб’єкти господарювання Дубенського району з початку року сплатили понад 3 млн грн податкового боргу

Дата: 15.04.2024 15:34
Кількість переглядів: 35

За результатами вжитих заходів із погашення податкової заборгованості, за підсумками першого кварталу 2024 року платниками, які перебувають на обліку в податкових органах Дубенського району, сплачено до зведеного бюджету 3,1 млн гривень. Із них державний бюджет отримав 1,7 млн гривень. 

Фото без опису

Надходження від заходів стягнення в рахунок погашення заборгованості   з єдиного внеску на загальнобов’язкове державне соціальне страхування за підсумками січня – березня  поточного року склали 700 тис гривень.

До боржників застосовуються як застережні заходи (направлення податкової вимоги), так і заходи примусового характеру (стягнення податкового боргу на підставі рішення суду, рішення керівника, стягнення готівки, адміністративний арешт коштів, стягнення з органу управління).

Так, з початку року фахівці податкової служби подали до суду 64 позови щодо стягнення 5,1 млн гривень податкового боргу. Зокрема, 10 звернень щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів на суму податкового боргу 3,3 млн гривень. Щодо надання дозволу на реалізацію описаного майна подано 2 позови на суму 1,5 млн гривень. Також до суду направлено 54 позови щодо стягнення активів фізичних осіб через органи державної виконавчої служби на суму податкового боргу 1,8 млн гривень.

Нагадаємо, що переглянути інформацію щодо наявності/відсутності податкового боргу можна з допомогою електронних сервісів ДПС, в Електронному кабінеті, у мобільному застосунку «Моя податкова», а також можна провести звірку в Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації.         

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних