ЦІ ПИРОГИ ВЖЕ КУШТУЄ ВСЯ УКРАЇНА! СПРОБУЙТЕ І ВИ!
Гастромандрівка Радивилівщиною телеведучого і автора проєкту "СМАЧНА КРАЇНА" Костянтина Грубича продовжилася у селі з поетичною назвою Гаї-Лев"ятинські Дружбівського старостинського округу.
Тут господиня - завідувачка Філіалу "БК Гаї-Лев'ятинські" КЗ "Радивилівського МБК" Інна Бурмай показала, як готує традиційні для свого краю пісні пиріжки із квасоляно-маковою начинкою.
Унікальні рецепти, справжній український смак!
СКЛАДНИКИ:
Тісто:
1 л теплої води
1 склянка олії (250 мл)
1 склянка цукру (250 г)
2 пачки ванільного цукру
100 г пресованих дріжджів
Начинка:
300 г маку (втерти у макітрі)
200 г квасолі (відварити і перетерти)
Цукор за смаком.