ОГОЛОШЕННЯ !!!

Дата: 13.03.2024 15:27
Кількість переглядів: 28

Радивилівська міська рада на підставі статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» оприлюднює для громадського обговорення проєкти рішеннь Радивилівської міської ради про перепрофілювання закладів загальної середньої освіти, що додаються.

Фото без опису

Пропозиції громадськості до проєктів рішень подаються мешканцями Радивилівської громади в письмовому вигляді в термін до 13 березня 2025 року  включно на поштову адресу Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівсьої міської ради : 35500, Рівненська область, Дубенський район, вул. І. Франка,13 або на електронну адресу rad_vok@ukr.net.

Підсумкове публічне обговорення проєктів рішень , з врахуванням письмових пропозицій , провести 14 березня 2025 року о 13-00 год.  в залі засідань адмінприміщення Радивилівської міської ради.

Всі зауваження до проєктів рішень підлягають обов’язковому розгляду постійною комісією з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, до моменту їх винесення на розгляд сесії ради.

Всі зауваження до проєктів рішень заносяться до протоколу про громадське обговорення.

У випадку відсутності зауважень до проєктів рішень, вони вважається схваленим громадськістю, а протокол про проведення публічного обговорення не складається.

Розпорядження міського голови №70

Розпорядження міського голови №71

Розпорядження міського голови №72


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних