НАША СЦЕНА - МІСЦЕ ПІДТРИМКИ ЗСУ. РАДИВИЛІВСЬКІ ТЕАТРАЛИ-АМАТОРИ ЗІБРАЛИ ГЛЯДАЧІВ НА БЛАГОДІЙНУ ПРЕМ'ЄРУ!

Дата: 31.03.2024 20:37
Кількість переглядів: 63

Сьогодні у залі КЗ Радивилівського МБК відбувся прем’єрний показ вистави «Баламут» у постановці режисера народного аматорського театру Будинку культури Григорія КОМАРА.

Фото без опису

Мистецький захід був продовженням творчого волонтерства в громаді, адже, як було анонсовано організаторами, вхід на показ – за донат, а виручені кошти спрямують на потреби ЗСУ.

У цей час незламного протистояння українського народу окупанту талант це також СИЛА, яка наближає день нашої Перемоги!

Повна глядацька зала стала найкращим підтвердженням палкої прихильності та зростання серед радивилівців кількості шанувальників діяльності театру.

Цього разу, як і в усі попередні покази, була нагода впевнено засвідчити: Радивилів таки театральне місто!

Для багатьох виконавців ролей участь у виставі була дебютом. Однак рівень їх акторської майстерності можна впевнено прирівняти до професійності зірок великої театральної сцени, настільки вдало й талановито нашими аматорами було відтворено емоційну лінію сюжету, в якому - одвічні питання людської моралі, честі, правди, вірності серця.

Головні ролі у виставі виконували: Софія Форемна, Андрій Сірко, Світлана Дубчак, Мар’яна Іванюк, Дмитро Комар, Мар’яна Козіцька, у головній ролі Палажки дебютувала Наталя Мелих, в якої ця подія сьогодні співпала із її ювілеєм! Іменинницю у залі вітали щирими оплесками та побажаннями здійснення головної для нас усіх мрії!

Народного колориту показу додали вдало підібрані хореографічні номери, за організацію яких були відповідальні Яна Комар , Домініка Чупіна, Кароліна Паскаль.

Талановито проявили себе у прем’єрі вистави дівчата: Олександра Шевчук, Анастасія Баландюк, Софія Ярмусь, Домініка Чупіна; хлопці – Захар Вихрист, Давид Заремняк, Олександр Бохонко, Сергій Гуща,

За підсумками підрахунку вмісту благодійної скриньки, радивилівці сьогодні задонатили на потреби українських Захисників 20 055 грн.

А та потужна енергетика, що її силою свого таланту наші театрали дарували зі сцени людям, ще надовго резонуватиме новими життєвими силами, стійкістю та витривалістю до викликів сьогодення.

Дякуємо нашим аматорам сцени за ВЕЛИЧ ТАЛАНТУ, який працює на ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних