З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ: ЗА ТАКОЮ КОНЦЕПЦІЄЮ ПРОВЕДЕНО РОБОТУ НАД РОЗРОБКОЮ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 року

Дата: 29.03.2024 17:15
Кількість переглядів: 76

Це дороговказ, за яким громада розвиватиметься найближчі роки. Сьогодні відбулось громадське обговорення проекту Стратегії розвитку та проекту плану заходів Стратегії на 2024-2027 роки.

Фото без опису

Присутній на презентації Тарас Рашкевич , експерт проекту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської Житомирської та Полтавської областей», який реалізовує ГО Ендшпіль завдяки агентству США з міжнародного розвитку USAID «Говерла», резюмував:

Стратегія розвитку та план заходів з її реалізації покликані забезпечити комфортну для проживання, ведення бізнесу та відпочинку громаду - Південний полюс економічного зростання Рівненщини.

«Можливості, що ведуть до вершин» - таке мотиваційне гасло Радивилівської громади у новій Стратегії.

Напрацьований план подальших заходів базується на принципах збалансованого економічного та соціального розвитку громади, раціонального використання ресурсного потенціалу та екологічної безпеки.

Трьома своїми основними стратегічними цілями громада обрала місцевий економічний розвиток, створення комфортного простору проживання, розвиток соціальної інфраструктури та людського потенціалу.

Громада й далі орієнтуватиметься на високий рівень безпеки та якісних освітніх, медичних, соціальних послуг, з професійним самоврядуванням.

Громадське обговорення напрацьованої Стратегії розвитку й планів її реалізації буде відбуватися до 14 квітня включно. Тож свої коментарі, зауваження та доповнення можуть вносити всі небайдужі у поштову скриньку orisya2804@ukr.net

РАЗОМ творимо завтрашній день громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних