В «ІМПУЛЬСІ» ВДОСКОНАЛЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ АКТИВНОСТІ У ГРОМАДІ!

Дата: 29.03.2024 16:15
Кількість переглядів: 56

З робочим візитом у Радивилові сьогодні - Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА, яка очолює ГО " Центр ініціатив "Віадук" , і яка є менторкою громади в реалізації проєкту для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС».

Фото без опису

Цього разу проведено інформативний діалог з відповідальними за роботу з молоддю у громаді. Адже проєкт «ІМПУЛЬС» покликаний надати ресурси та експертизу для зміцнення молодіжної політики на місцях, навчаючи та підтримуючи молодіжних працівників, щоб у відповідних управлінських процесах голос молоді був якомога гучнішим та інфраструктура для молоді у громаді розвивалась.

Такий менторський супровід громади на шляху реалізації Проєкту триватиме до кінця липня 2024 р.

За цей час будуть задіяні інструменти для підвищення професійного рівня фахівців, які працюють з молоддю, сформується зовнішня експертна оцінка молодіжних потреб громади та адвокаційна кампанія в сфері молодіжної політики.

Про важливість молодіжної активності та консолідації зусиль у різних процесах життя громади акцентував увагу в своєму виступі заступник міського голови Олександр ПАСТУХ.

Він зазначив: влада всіляко сприяє і продовжуватиме тримати в увазі потреби молоді, яка зацікавлена в співпраці задля кращих змін та напрацювань.

Тож готові до наступних проєктних кроків, ТРИМАЄМО НАШ МОЛОДІЖНИЙ «ІМПУЛЬС»!

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних