« ЦЕ БАТЬКІВСЬКЕ СЕРЦЕ ДИТЯЧИМ ОБЕРЕГОМ СТАНЕ»

Дата: 29.03.2024 14:45
Кількість переглядів: 57

Вже вчетверте у громаді проводиться пам’ятна акція із вручення срібних кулонів «Батьківське серце» в форматі реалізації відповідної Проєкту Всеукраїнської військово-цивільної спілки Бойове Братерство України .

Фото без опису

Сьогодні з цієї нагоди у Радивилові побували Президент Спілки Павло Жебрівський разом із головою Спілки ББУ Леонідом Климчуком . Зустрілися з керівником громади Миколою Карапетяном, т.в.о. начальника Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП Олегом Меньком та управлінською ланкою Радивилова.

З ініціативи Радивилівської сотні ВЦС «Бойове братерство України», очільником якої є Михайло Казмірук, у міській раді відбулось вшанування пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни та продовження реалізації проекту «Батьківське серце».

Ще чотирьом дітям Захисників нашої громади, які віддали життя в боях за Україну, вручили срібні сердечка-обереги: трьом синам Андрія Андрійчука, який загинув на Запорізькому напрямку фронту внаслідок ураження з дронів противника, а також доньці воїна Миколи Розгона з с. Сестрятин. Його життя обірвалось від рук окупанта в н.п.Богданівка Донецької області.

Для освячення кулонів та спільної молитви було запрошено настоятеля Свято-Вознесенського храму м. Радивилів, отця Юрія, військового капелана Спілки.

Хвилиною мовчання було вшановано подвиг Героїв, які боролися і віддали життя за волю і свободу України.

У своєму виступі Павло Жебрівський зазначив: із початку реалізації проєкту «Батьківське серце» Спілкою роздано вже

14 000 таких іменних кулонів дітям загиблих українських Захисників. Ще 100 000 таких очікують на вручення. Цифра страшна. Президент Спілки «ББУ» закликав усіх ще більш потужно об'єднуватися у протистоянні ворогу, тому що українці – нескорені. Ми повинні усіма силами наближати той день, коли переможемо.

Церемонію вручення іменних кулонів-оберегів Павло Жебрівський провів спільно з міським головою Миколою Карапетяном.

Відбулось покладання квітів до портретів полеглих Героїв, що на Алеї Слави в м.Радивилів.

Біля Дошки пам'яті Захисників України спілкувалися з родинами загиблих. В підсумку, розглядається подальша ініціатива об’єднання у громадський актив дружин і матерів загиблих військовослужбовців з Радивилівщини на базі Спілки «Бойового Братерства України».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних