Жителі громади можуть скористатись допомогою відповідно до програм держпідтримки

Дата: 27.03.2024 11:52
Кількість переглядів: 53

Кабмін прийняв відповідну постанову, якою розширив напрями підтримки аграріїв, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі, та збільшив суми виплат.

Фото без опису

Зокрема, бюджетні кошти надаватимуться:

бюджетна субсидія на 1 га аграріям, які обробляють до 120 га земель сільськогосподарського призначення становитиме 4 тис. грн. на 1 га

спеціальна бюджетна дотація для утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності. Товаровиробники, що утримують від 3 до 100 корів, зможуть отримати 7 тис. грн. на одну голову

спеціальна бюджетна дотація для утримання маточного поголів’я кіз та/або овець. Розмір підтримки - 2 тис. грн. на одну голову для тих, хто утримує від 5 до 500 голів кіз та овець.

Заявки на отримання бюджетної допомоги подаються в ДАР після оприлюднення оголошення про початок прийому: з 1 травня по 30 червня 2024 року. Заявки, які не відповідатимуть встановленій формі або міститимуть неповну інформацію – НЕ розглядатимуться.

ПОСПІШІТЬ ЗАВЧАСНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: www.dar.go.ua - ЩОБ ГАРАНТОВАНО ОТРИМАТИ БЮДЖЕТНУ ДОТАЦІЮ У РАМКАХ ВИЗНАЧЕНОГО ФІНАНСУВАННЯ!

ВАЖЛИВО: Порядком зазначено, що виробники, які претендують на державну підтримку, не повинні мати заборгованості перед бюджетом. Відтак, фізичні особи – власники земельних ділянок, які мають заборгованість по земельному податку перед сільським бюджетом, можуть утримати відмову в отриманні держпідтримки на землі сільськогосподарського призначення.

За необхідними роз'ясненнями звертатися у відділ економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності міської ради (Орися СИРОТЮК), тел. 093 21 91 281.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних