У Радивилівській громаді сьогодні відбувся чин похорону воїна-переселенця, який загинув на Донбасі ще на початку березня – БЕЗКОРОВАЙНОГО Михайла Олексійовича 1985 р.н.

Дата: 26.03.2024 16:54
Кількість переглядів: 119

Михайло разом з родиною навесні 2022 року евакуювався з Барвінкового, що на Харківщині, яке перебувало під обстрілами. Шукав безпечне місце для сина, донечки, братика, сестрички, дружини, батьків. Знайшов прихисток в с.Підзамче Радивилівської територіальної громади.

Фото без опису

Тут і оплакали його сьогодні та провели на вічний спочинок.

Пішов у Вічність Воїн. Син. Батько. Брат. Товариш. Колега. Людина, яка могла б ще багато зробити добрих справ у своєму житті - для родини, для країни, для всіх нас.

У свої неповні 39 років він зробив те, що зветься Подвигом. На що здатний тільки справжній Син рідної землі. Патріот. Герой. Він поклав своє життя за наш з вами мир і спокій.

Командир відділення протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки від 5 березня 2024 року зник безвісти на Вугледарському напрямку фронту. Після довгих днів тривожних очікувань, що давали надію рідним, прийшла страшна звістка про його загибель, в яку ніхто не хотів вірити…

Сьогодні вранці в громаду прибув жалобний кортеж з тілом загиблого воїна, у Свято-Троїцькій церкві с.Перенятин відбулось заупокійне Богослужіння. Чин похорону продовжився у с.Підзамче, де нині проживає сім’я Героя. Останню шану загиблому командиру та спільну молитву за упокій його душі в Небесних Оселях звершили рідні, близькі, односельці, військовослужбовці роти охорони, Другого відділу Дубенського РТЦК та СП, представники влади територіальної громади.

Під погідним, блакитним небом, яке Михайло до останнього подиху захищав від російських залпів, відбулось останнє скорботне прощання з Героєм на кладовищі у селі Підзамче.

Тут - місце його вічного спочинку.

Похоронили Михайла Безкоровайного з усіма військовими почестями, як і належить Захиснику України, під трикратні постріли салютної групи і "Герою - слава!!!" - від всієї багатолюдної процесії, а також врученням рідним Державного Прапора, яким була покрита на час похорону труна Героя.

Світла пам’ять.

Доземий уклін за Подвиг!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних