Оголошується набір до Молодіжної ради при Радивилівській міській раді

Дата: 20.03.2024 15:55
Кількість переглядів: 604

Ти молодий, активний та амбітний? В тебе багато цікавих ідей, ти готовий працювати для розвитку нашої громади? Подавай заявку на членство у Молодіжній раді при Радивилівській міській раді.

Фото без опису

Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Радивилівській міській  раді Дубенського району Рівненської області (далі Молодіжна рада)  відбудуться 21 травня 2024 року, о 10:00 год.. Місце проведення: молодіжний простір на базі КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» Радивилівської міської ради, м. Радивилів, вул. Кременецька, 1.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Радивилівської міської територіальної громади віком від 14 до 35 років.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява за визначеною формою (завантажити). 

До заяви додаються:

в разі висунення кандидата на членство в молодіжній раді інститутом громадянського суспільства (ГО, школа, установа і д.т.):

– рішення (витяг з протоколу), прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради при Радивилівській міській раді Дубенського району Рівненської області;

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (завантажити).

в разі самовисунення:

– заява (завантажити);

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (завантажити);

– бланк підписів не менш ніж 15 молодих жителів громади (14-35 років) в підтримку кандидата на членство в молодіжній раді за формою, визначеною ініціативною групою (завантажити). 

Якщо ти внутрішньо переміщена особа, то необхідно додати довідку, яка це підтверджує.

Термін подання документів: 21 березня –  06 травня 2024 включно (крім вихідних днів), за адресою: м.Радивилів, вул І.Франка , відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради  (2-й поверх).

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до молодіжної ради: Ірина КОВАЛЕВСЬКА, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради , електронна адреса: rad_vok@ukr.net.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів.

Ознайомитися з Положенням про Молодіжну раду при  Радивилівській міській раді можна за посиланням: https://radyvylivrada.gov.ua/docs/1553080/

Молодіжна рада – це майданчик для активної, креативної та амбітної молоді. Тож, чекаємо саме на тебе!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних