Оголошення про початок громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської громади та Плану заходів із її реалізації

Дата: 15.03.2024 13:47
Кількість переглядів: 343

З 15 березня 2024 р. по 14 квітня 2024 року відповідно до розпорядження міського  голови від 14 березня 2024 р. № 80 «Про проведення громадських слухань з обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 років» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану із її реалізації на період 2024–2027 роки.

Фото без опису

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 рр., їхнього змісту.  

 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити) та першого плану її реалізації (завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Радивилівській міській раді та в адміністративних приміщеннях старостатів сільських  населених пунктів громади.

 

Просимо Вас до 14 квітня 2024 року  включно на електронну адресу gorsovit@ukr.net (тема листа: «Зауваження до Стратегії») надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках сільських населених пунктів Радивилівської громади.

 

29 березня 2024 р. проводитиметься захід із громадського обговорення за адресою: м. Радивилів, вул. Кременецька, 1 (Радивилівський міський Будинок культури), початок о 10.00. Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Радивилівської територіальної громади та Плану заходів із її реалізації є Орися Сиротюк (тел.0932191281,    e-mail:  orisya2804@ukr.net).

 

 В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Радивилівської міської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю депутатів, старост, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.

 

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Радивилівська  територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних