ДІЄМО У СИНЕРГІЇ З АКТИВНОЮ МОЛОДДЮ ГРОМАДИ!

Дата: 11.03.2024 17:55
Кількість переглядів: 98

Радивилівську ТГ було відібрано у 30-ку громад з трьох областей України за підсумками участі у проєкті «Активна молодь – сильна громада», який реалізує ГО Центр Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

Фото без опису

Перші серед інших в Україні маємо підписаний сьогодні Меморандум про співробітництво в питаннях впровадження ефективної молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей до прийняття рішень , їх зацікавлення у проєктній діяльності.

Сьогодні у міській раді відбулася презентація-знайомство керівників Проєкту із залученням до діалогу молодіжних активістів, лідерів учнівського самоврядування громади.

Директор ГО «Центр політичних студій» Віталій Світлик зазначив: "Цей проект є синергією між молодіжною спільнотою та місцевим самоврядуванням, дає змогу молоді взаємодіяти в корисній площині, навчитися залучати на втілення своїх ідей та ініціатив фінансування від міжнародних донорів."

Проєкт триватиме до кінця 2024 року.

Менторка реалізації Проєкту «Активна молодь – сильна громада» в межах Радивилівської ТГ Mariia Orlova, яка має чималий успішний досвід практичних напрацювань для молоді, зазначила, що попереду - багато корисних практик. Вони допоможуть організувати найактивніших в ефективну силу. Це дасть поштовх багатьом новим змінам у громаді.

У межах проєктної діяльності на учасників чекає «Школа Молодіжної ради», а ще багато цікавих нетворкінгових активностей, робота з експертами та фінальний форум, де всі матимуть змогу поділитися досягненнями.

Для створення діяльнісних молодіжних міні-просторів громадам-партнеркам Проєкту буде надано оргтехніку та розвивальне обладнання.

В контексті всебічної та взаємної підтримки для реалізації комплексу завдань, передбачених проєктом, міська рада сприятиме активній молоді в реалізації їх ініціатив. Адже спільно ставимо за мету якісний розвиток молодіжного середовища у громаді. Про це зазначив перший заступник міського голови Віктор Ісюк.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Гуща наголосив, що при організації важливих заходів молодіжні ініціативи враховуються міською радою.

Зокрема, представники від навчальних закладів ТГ брали участь у розробці оновленої стратегії розвитку Радивилівської ТГ

Міською радою напрацьовується перспектива для стажування активної і обдарованої молоді при відділах та структурних підрозділах, а також концепція фінансового стимулювання ідей від молодіжного активу при навчальних закладах грантовою участю міської ради.

Радивилівський ліцей №1

Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака.

КЗ "Радивилівський МБК"

Радивилів: освіта, культура, молодь і спорт

Громадська організація «Радивилівська ІДЕЯ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних