За два місяці 2024 року платники податків Радивилівщини сплатили 36 млн грн ПДФО

Дата: 12.03.2024 08:43
Кількість переглядів: 62

За січень-лютий 2024 року платниками податків Радивилівщини сплачено 36 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Фото без опису

Зокрема, із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 25,5 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 10,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Звертаємо увагу, що податок на доходи фізичних осіб – це загальнодержавний податок, що стягується з доходів фізичних осіб (громадян-резидентів) і нерезидентів, які отримують доходи з джерел їх походження в Україні.

Базова ставка податку на доходи фізичних осіб складає 18 відсотків з доходів, нарахованих (виплачених, наданих), у тому числі, у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами.

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

Подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та сплачувати відповідні податки і збори – конституційний обов’язок громадян та їх особиста підтримка держави, її фінансової безпеки та обороноздатності.  

Надати податкову декларацію платник може за вибором – особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, або подати в електронній формі, скориставшись електронним сервісом ДПС Електронний кабінет або мобільним застосунком «Моя податкова».

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних