Підсумували спортивний рік і поставили нові цілі

Дата: 28.02.2024 13:33
Кількість переглядів: 61

Рівненщина увійшла у ТОП-5 щодо роботи координаторів реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України». 1,2 тисячі осіб з інвалідністю взяли участь у різного роду змаганнях. Майже півтори тисячі команд є учасниками проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

Фото без опису

Про це йшлося під час колегії Управління у справах молоді і спорту Рівненської ОДА, до якої долучився представник від Радивилівської громади, багаторічний тренер БК "Радивилів" Андрій Мамчур .

На Рівненщині культура спорту завжди була на високому рівні і, попри воєнний стан, має тримати свої позиції. Окрім того, державна політика сьогодні, як ніколи, націлена на розвиток фізичної культури і спорту. До змагань та проєктів продовжують долучати молодь, військових, ветеранів та внутрішньо переміщених осіб.

Також під час колегії було зазначено, що в області майже вдвічі збільшилася мережа молодіжних центрів та просторів. Нині їх в області вже налічується 21 локація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних