МОЛОДЬ РАДИВИЛІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2 - УЧНІВСЬКА КОМАНДА «ГАРЯЧІ СЕРЦЯ» - УСПІШНО РЕАЛІЗУВАЛА ПРОЄКТ ДЛЯ ПІДТРИМКИ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я РОВЕСНИКІВ

Дата: 09.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 115

Долучившись до молодіжної інноваційної програми UPSHIFT, яку реалізує Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), старшокласники опорного освітнього закладу громади, створили на базі Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г. Стрижака. «Простір довіри» – спрямований на забезпечення психологічної підтримки для молоді.

Фото без опису

Першим кроком на шляху до втілення ними проєкту стало подання заявки учасників до програми UPSHIFT.

Координаторами було відібрано 10 кращих учнівських проєктів з усієї країни, авторів яких запросили для очного навчання у м. Київ. Ця поїздка стала ключовим етапом, де молодь з Радивилівської громади долучились до проведення нарад, зустрічей, спрямованих на вирішення заявлених у проєкті потреб.

Це допомогло отримати інсайди від експертів та встановити стратегію подальших дій.А отриманий грант на втілення проєкту дав можливість придбати у «Простір довіри» дидактичний, розвивальний та дозвіллєвий матеріал, меблі та потрібний інвентар .

Під час сьогоднішнього відкриття «Простору довіри» директорка Радивилівського ліцею№2 Тетяна КАЧАН зазначила, що досягнення старшокласників – це гордість всього закладу, який орієнтований на виховання конкурентноздатних випускників, успішних молодіжних лідерів , що демонструють активну громадську позицію.

Переможцям проєкту особисто подякував і Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, який був присутній на події, зазначивши про важливість залучення лідерів молодіжного середовища до написання ними проєктів з метою реалізації різноманітних корисних ініціатив.

Наша молодь мріє жити в країні майбутнього, і готова будувати її разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних