МОЛОДІЖНЕ ЛІДЕРСТВО ВАЖЛИВЕ В ГРОМАДСЬКОМУ ЖИТТІ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУЄ МОЛОДІЖНИЙ ПРОЄКТ «ІМПУЛЬС» - ВІД USAID «ГОВЕРЛА» В УКРАЇНІ

Дата: 01.02.2024 18:20
Кількість переглядів: 193

ВІН СПРЯМОВАНИЙ НА ТЕ, ЩОБИ У ВІДПОВІДНИХ  УПРАВЛІНСЬКИХ ПРОЦЕСАХ ГОЛОС МОЛОДІ БУВ ЯКОМОГА ГУЧНІШИМ.

Фото без опису

Презентували цей проєкт у громаді  Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА, яка очолює громадську організацію «Центр підтримки ініціатив «Віадук», і яка стане менторкою громади, щоб супроводжувати ті процеси, що будуть відбуватися в контексті реалізації проєктних завдань і напрямків у громаді;

Володимир ЗИНЬ, тренер програми «Молодіжний працівник», ця програма є ключовою в реалізації проєкту «ІМПУЛЬС». Він зазначив: молодіжна спільнота, яка долучиться до втілення проєкту, зможе активно  навчатись, стажуватись, комунікувати  та взаємодіяти із молодіжною спільнотою інших громад області в форматі  програми «Молодіжний працівник».

Цей обмін досвідом   допоможе громаді суттєво вдосконалити молодіжний сектор, створити якісні передумови залучення молодіжної спільноти до спільного напрацювання ефективних рішень у відповідних сферах і напрямках.

У організаційному засіданні взяла участь заступниця начальника управління у справах молоді і спорту  Рівненської ОДА Наталя ЧИГИР, заступник Радивилівського міського голови Олександр ПАСТУХ,

представники відділу освіти, культури, туризму міської ради, представники молодіжних громадських організацій та лідери учнівського самоврядування Радивилівських освітніх закладів – ліцею№1 та ліцею№2.

На першій зустрічі основним завданням було вивчення молодіжних потреб та оцінка запитів у громаді, щоб в подальшому сформувати дієві рекомендації з подолання локальних викликів молодіжної політики.

«Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку .

Заступник міського голови Олександр ПАСТУХ подякував представникам проєкту за співпрацю, наголосивши, що Радивилівська громада славиться своєю активною і дієвою  молоддю, яка успішна в освітніх, спортивних та культурних досягненнях, підтримує  ініціативи , що реалізовуються міською радою. І оскільки проєкт «Імпульс» також допомагає громадам в створенні молодіжних рад, ця практика уже знайшла підтримку у Радивилівській міській раді, де на одній з нещодавніх сесій було прийнято рішення про створення молодіжної ради та ухвалено відповідне положення.

Залишається тільки визначитися та затвердити її склад.

ТОЖ ДАЛІ БУДЕ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних