Сьогодні у Радивилівській громаді представники благодійного фонду “Право на захист” здійснювали збір даних від ВПО на отримання грошової допомоги від УВКБ ООН

Дата: 01.02.2024 17:02
Кількість переглядів: 87

Пункт реєстрації було облаштовано у приміщенні центральної міської бібліотеки.

Фото без опису

Сума грошової допомоги становить 3600 грн на особу на місяць та призначається на 3 місяці. Тобто загальна сума на кожного члена родини становить 10800 грн.

Як було зазначено представниками мобільної бригади «Право на захист», подати заявку можуть ті переселенці, які ще не отримували грошову допомогу від міжнародних організацій (у 2022–2024 рр.).

Під умови благодійної програми підпадають вразливі ВПО, постраждалі від воєнних дій у Дніпропетровській, Полтавській, Одеській, Запорізькій, Кіровоградській, Черкаській, Харківській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Херсонській, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливостей.

Наприклад:

- родина, в якій тільки один з батьків піклується про дитину віком до 18 років (1 та більше) або має на утриманні особу/осіб похилого віку (55 років і старше);

- родина, яку очолює одна/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;

- родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо);

- прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

Не зможуть подати заявку ті особи чи родини, що вже отримували грошову допомогу від міжнародних організацій, або якщо місячний дохід на кожного члена родини більший ніж 5400 гривень.

За час виїзного прийому представників благодійного фонду «Право на захист» у громаді, заяви на оформлення грошової допомоги подали понад 10 сімей ВПО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних