Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» провела онлайн-захід, під час якого було презентовано напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Пр

Дата: 22.01.2024 17:16
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Під час заходу, до якого долучилися і представники Радивилівської міської ради, обговорили важливість залучення мешканців до процесів прийняття владних рішень в громаді та підготовлені рекомендації для органів місцевого самоврядування.

Акцентувалась увага на тому, щоб збільшувати залучення різних груп населення (в тому числі осіб з інвалідністю, жінок, ВПО) до процесів прийняття рішень; проводити навчання для ОМС та громадського сектору щодо способів та механізмів залучення, проведення правоосвітньої та роз’яснювальної роботи.

Дякуємо Проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні, Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за співпрацю.

Тільки при тісній співпраці місцевого самоврядування та громадськості вдасться втілювати проєкти, які необхідні жителям громади з врахуванням гендерної рівності, безбар’єрності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних