Місцеві бюджети Дубенського району отримали від малого бізнесу понад 136 млн гривень єдиного податку

Дата: 05.01.2024 13:30
Кількість переглядів: 41

Бізнес Дубенського району, що працює за спрощеною системою оподаткування, протягом 2023 року перерахував до місцевого бюджету 136,2 млн гривень єдиного податку. Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук, місцеві громади Дубенщини за підсумками 2023 року отримали від «спрощенців» на 16,3 мільйони гривень більше єдиного податку, ніж за 2022 рік

Фото без опису

Відтак, надходження до місцевих бюджетів від представників спрощеної системи оподаткування розподілені таким чином: найбільша частка сплаченого податку належить фізичним особам – підприємцям, які сплатили 98,1  млн гривень. Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 28,4 млн гривень. Від юридичних осіб – «спрощенців» територіальні громади краю отримали понад 9,7 млн гривень цього платежу.

За стабільною позитивною динамікою надходжень єдиного податку - відповідальність та сумління малого бізнесу, представники якого всупереч обставинам воєнного часу успішно працюють, чесно сплачують податки та активно допомагають державі ефективно протидіяти загарбникові. 

Звертаємо увагу, що наразі спрощена система оподаткування є найбільш запитуваною серед підприємців малого та середнього бізнесу завдяки простими і зрозумілими правилами ведення обліку та сплати податків.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних