Понад 100 млн гривень плати за землю – внесок платників до місцевих бюджетів Дубенського району

Дата: 04.01.2024 09:38
Кількість переглядів: 64

За підсумками 2023 року до місцевих бюджетів Дубенського району від платників плати за землю надійшло 100,7 млн гривень. У порівнянні з січнем-груднем 2022 року надходження збільшились на 21,9 млн гривень.

Фото без опису

У загальній сумі сплаченого податку частка надходжень від юридичних осіб становить майже 76 відсотків, або 76,3 млн гривень. Решту – 24,4 млн грн перерахували фізичні особи – громадяни. 

У податковій службі області нагадують, що фінансова  спроможність громад залежить від сумління та відповідальності кожного платника податків. Тому лідерам місцевого самоврядування необхідно долучитися до інформування платників податків про важливість перерахування до місцевого бюджету майнових податків. Виконання соціальних програм, утримання у належному стані інфраструктурних об’єктів і фінансування оборонних заходів вимагають стабільних податкових надходжень.  

Водночас податкова служба пропонує громадянам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, провести звірку щодо належних їм майнових об’єктів і нарахованих податкових платежів, своєчасно розрахуватися з бюджетом, а у випадку наявності податкового боргу – сплатити заборговані податки.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних