Легальні доходи платників Радивилівщини додали місцевим бюджетам громад понад 195 млн гривень ПДФО

Дата: 22.12.2023 15:55
Кількість переглядів: 150

Оподаткування легальних доходів жителів Радивилівщини посприяло надходженню до місцевих бюджетів громад 195,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб упродовж січня-листопада цього року. Приріст цього платежу до аналогічного періоду минулого року склав 9,2 млн гривень.

Фото без опису

До державного бюджету надійшло 58,9 млн гривень даного платежу. Цей показник збільшився на 9,4 млн гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Тож  загалом за одинадцять місяців 2023 року жителі Радивилівщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 254,3 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Плюс до минулого року склав  понад 18,6 млн гривень.

Позитивна динаміка сплати податку на доходи фізичних осіб має визначальний вплив на бюджетну стабільність громад. Завдяки постійному росту надходжень ПДФО громади можуть планувати та фінансувати свої видатки на вирішення соціально-економічних питань. 

Щоб органи місцевого самоврядування були фінансово спроможними виконувати передбачені функції та повноваження у сфері захисту населення та розвитку територій варто опікуватися питанням детінізації ринку праці та державної реєстрації підприємницької діяльності, потрібно використовувати всі надані повноваження для повної легалізації трудових відносин і офіційної реєстрації підприємництва. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних