ПОДІЯ ДНЯ: автопарк освітян Радивилівської громади поповнився ще одним шкільним автобусом

Дата: 16.12.2023 17:22
Кількість переглядів: 54

Його презентовано польською громадою міста Грудзьондз в якості благодійної допомоги українській стороні.

Фото без опису

Сьогодні відбулось урочисте вручення автобуса опорному закладу громадиРадивилівському ліцею 2 ім. П. Г. Стрижака, де навчаються близько 800 здобувачів освіти.

- Це чудовий передріздвяний подарунок нашому освітньому закладу, адже третина ліцеїстів потребують щоденного підвезення на навчання. Здебільшого, це школярі, які проживають у селах Бугаївка, Опарипси та Балки Бугаївського старостинського округу, - зазначила у своєму вітальному зверненні директорка опорного закладу громадиРадивилівський ліцей №2 ім. П. Г. Стрижака Тетяна КАЧАН.

Автобус для перевезення учнів комфортабельний та зручний, розрахований на 31 місце, обладнаний відеокамерою задля безпеки та пандусом для перевезення учнів з інвалідністю.

Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН подякував всім причетним за співпрацю, завдяки якій стала можливою сьогоднішня святкова подія. За надану гуманітарну допомогу для жителів громади відзначив Подяками Радивилівської міської ради волонтера, віцепрезидента Товариства

«Академія Опаленська», представника ЮНЕСКО в Україні Вінсента Мацієвського, який доставив автобус з Польщі, а також Павла Манішевського, представника компанії МZK в місті Грудзьондз. Від Дубенського відділення Фонду ЮНЕСКО здобувачів освіти опорного освітнього закладу громади привітав з вагомою подією Леонід Дудко .

- Дітям громади забезпечено можливість комфортно доїжджати на навчання і добре вчитися, адже Україна тепер особливо потребує освічених людей, - зазначив він.

Ключі від автобуса директорці Радивилівського ліцею 2 передала Каміла КОТВІНСЬКА, очільниця Вербської територіальної громади, зазначивши:

- Фонд неодноразово сприяв поповненню освітянського автопарку регіону, в тому числі і шкільними автобусами для Вербської громади. Крім того, з волонтерами Фонду налагоджена співпраця в плані забезпечення автотранспортом військовослужбовців ЗСУ.

Цінний подарунок напередодні різдвяно-новорічних свят велика учнівська родина ліцею зустріла оплесками, підготовленими виступами, під час яких висловлювалась вдячність польському народу за підтримку України.

Традиційно, ліцеїстам організували тест-драйв у салоні нового шкільного автобуса, який відтепер курсуватиме за визначеним графіком і значно покращить умови підвезення дітей до освітнього закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних