Сьогодні з робочим візитом у Радивилівській громаді - експерти Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети"

Дата: 14.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 159

від HOVERLA / проєкт USAID в Україні Микола Орлов, Марія Орлова.

Фото без опису

Ними презентовано проєкт “Бюджетна партисипація від А до Я”, під час зустрічі з керівництвом та спеціалістами апарату міської ради, представниками громадських організацій, сфокусовано увагу на питаннях підвищення стандартів та ефективності бюджетного процесу на місцевому рівні.

В форматі участі у Проєкті, впродовж року представники 20 громад-партнерок "Говерли" пройдуть навчання та підготують дорожні мапи з впровадження бюджетної партисипації,

за допомогою експертів Партнерства розроблять нормативно-правові акти щодо інструментів бюджетної партисипації, підготують та поширять серед своїх громад буклети з візуалізованими даними , де комплексно та у зрозумілій формі поінформують про бюджетний процес та як жителям брати участь у ньому.

Крім того, у кожній громаді пройдуть «Дні бюджету громади» - під час таких заходів громадськість зможе подавати свої пропозиції до бюджету громади на наступний рік, а також долучиться до марафону написання проєктів бюджету участі.

Спеціалісти міської ради підтвердили готовність до всебічної взаємодії, оскільки зацікавлені в тому, щоб активні жителі разом з владою плідно співпрацювали над розвитком свого міста, села, громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних