У РАДИВИЛОВІ ВІДЗНАЧИЛИ ВІЙСЬКОВИХ ДО ДНЯ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК УКРАЇНИ

Дата: 12.12.2023 11:27
Кількість переглядів: 301

Сьогодні, 12 грудня, у День Сухопутних військ України, очільник Радивилівської громади Микола Карапетян привітав та відзначив з нагоди професійного свята військових, які є основою української армії, виконують ключову роль в забезпеченні обороноздатності держави.

Фото без опису

Під час урочистого шикування у місці дислокації бійців Радивилівської роти охорони міський голова висловив подяку військовослужбовцям, які стали на захист незалежності й територіальної цілісності України від російського агресора. Побажав усім Захисникам Божого захисту та вірності військовій присязі. Також долучились до урочистих вітань Захисникам т.в.о. обов’язки начальника Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП майор Олег Менько, виконуючий обов’язки командира роти охорони, капітан Йосип Голоюх.

За сумлінну службу та з нагоди Дня Сухопутних військ України військовослужбовців Радивилівської роти охорони було відзначено Почесними грамотами міської ради та цінними подарунками.

Від ТМ «Добра хлібина» цього дня було презентовано свіжу випічку до солдатського столу.

Щирим Божим словом та молитвою за збереження життя кожного Захисника доповнив урочисте зібрання у професійне свято військовослужбовців Сухопутних військ військовий капелан о.Юрій (Бурліков). Він побажав військовослужбовцям Господнього захисту, адже більшість з бійців роти свого часу пройшли горнило бойових дій на фронтах цієї війни та в АТО, проте після лікування від отриманих поранень знову стали в лави ЗСУ, і тепер являються прямим резервом для поповнення особового складу бойових частин на лінії фронту.

Вже традиційно для воєнного сьогодення, присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять всіх воїнів, які полягли на фронтах за свободу України.

Не забудемо, що за кожним здобутком наших сил оборони – життя Героїв, які були віддані за мирне майбуття українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних