СКРИНЬКА-РЕКОРДСМЕНКА ВСТАНОВЛЕНА В РАДИВИЛОВІ:

Дата: 06.12.2023 17:15
Кількість переглядів: 192

ТУТ ВМІСТИТЬСЯ НАЙБІЛЬША В УКРАЇНІ КІЛЬКІСТЬ ДИТЯЧИХ ЛИСТІВ СВЯТОМУ МИКОЛАЮ!

Фото без опису

Сьогодні у нашому містечку – визначна подія: у День Святого Миколая зареєстровано рекорд України в категорії «Розміри, масові заходи». Саме у Радивилові виготовлено та презентовано найбільшу в Україні поштову скриньку для листів Святому Миколаю. Її розміри справді вражають: висота – 2,4 метра, ширина 1,2 метра, глибина - 0,6 метра.

Сконструювали таку скриньку на території етнопарку "Ладомирія", де в ці дні діє резиденція святого Миколая.

Базовий дизайн скриньки розробив надзвичайно креативний Олексій Огонь. Коли вона тільки поступила у виробничий цех, працівники етнорезиденції вирішили перевірити, чи може яка інша скринька для листів Святому Миколаю конкурувати із радивилівською? Виявилося, що наша скринька для листів таки найбільша! Тоді оперативно сконтактували із представниками "Книги рекордів України".

І от маємо зареєстрований рекорд!

З цього приводу етнорезиденцію відвідали почесні гості, з вітальним словом до виконавців ідеї та всіх присутніх гостей «Ладомирії» звернувся голова Радивилівської ТГ Микола Карапетян. Представник "Книги рекордів України", заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький вручив диплом від національного проєкту «Книга рекордів України» засновнику і директору Ладомирія Володимиру Дзьобаку. При цьому зазначив, що скринька може використовуватися за подвійним призначенням - для збору дитячих листів Миколаю, а також і для донатів на потреби ЗСУ, які сьогодні боронять територіальну цілісність України!

Потім дітвора, яка розділила радість цього непересічного моменту, поспішила опустити листи в нову поштову скриньку, яку ладомирський Святий Миколай зобов'язався періодично оглядати!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних