СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ З ПОДАРУНКАМИ ДО ВИХОВАНЦІВ РАДИВИЛІВСЬКОГО ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

Дата: 06.12.2023 13:10
Кількість переглядів: 70

З ініціативи викладацького колективу Радивилівського Інклюзивно-ресурсного центру вже четвертий рік поспіль напередодні найулюбленішого свята малечі тут проходить благодійна акція ««Стань Святим Миколаєм для дитини з особливими потребами, зроби подарунок!».

Фото без опису

От і цьогоріч завдяки добродіям з числа жителів громади 55 діток, які є вихованцями центру, отримали подаруночки, про які мріяли, і про які писали у своїх листах Святому Миколаю.

А допомогли здійснитися дитячому диву у цей особливий день 70 добродіїв, які, за умовами акції, обирали листи, та купували подаруночки, продовжуючи таким чином місію Святого Миколая на землі, даруючи світлі моменти радості наймолодшим.

Одним із перших втілив дитяче бажання у листі Чудотворцю і очільник Радивилівської територіальної громади Микола Карапетян.

Така ініціатива вже стала доброю традицією у громаді і щорік знаходить дедалі більше коло підтримки. Бачити щасливі очі дітокнайвища цінність!

Продовжуймо у ці різдвяно-новорічні дні обєднуватись довкола благодійних справ, бо недарма ж утверджено, що справжнім мірилом будь-якого суспільства є те, як воно ставиться до своїх найбільш вразливих представників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних