ВИКОНАВЧИМ КОМІТЕТОМ МІСЬКОЇ РАДИ СЬОГОДНІ ЗАСЛУХАНО ТА ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ З НАСТУПНИХ ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

Дата: 30.11.2023 16:04
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Про уповноваження посадових осіб служби у справах дітей міської ради на складання адміністративних протоколів на адмінпорушення ;

Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які залишились без батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Затверджено посадовий склад міждисциплінарної команди з числа суб’єктів виявлення та організації соціального захисту дітей – на забезпечення допомоги та соціального захисту кожній конкретній дитині, яка перебуває в складних життєвих ситуаціях.

Прийняті запропоновані від Служба у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області рішення з питань підтримки й соціального захисту наймолодших жителів громади, в тому числі і забезпечення їх прав в питаннях спадкування та дарування майна.

Погоджено розпорядок роботи для новостворених об’єктів господарської діяльності на території громади.

Погоджено встановлення поклінного хреста з огородженням в с.Лев’ятин між вул. Тиха та Джерельна.

Взято на облік громадян з категорії ВПО, які потребують житло для тимчасового проживання, та надано їм житлове приміщення, призначене для тимчасового проживання у модульному містечку на вул.Героїв.

Затверджено попередні висновки стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади, а також пропозицій щодо ініціювання співробітництва Радивилівської, Крупецької , Козинської громад у сферах надання соціальних послуг, первинного медичного обслуговування населення, забезпечення тимчасового зберігання архівних документів, забезпечення централізованого водопостачання - у формі спільного користування, фінансування та утримання інфраструктурних об’єктів та підприємств комунальної власності.

Надано дозвіл на видалення аварійних зелених насаджень з подальшим спрямуванням деревини на опалення дитячих садочків громади.

Заслухано звіт про роботу за 10 місяців поточного року Ярослава Сологуба, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділення поліції №2 (м.Радивилів) Дубенського районного відділу поліції ГУ НП в Рівненській області , який закріплений за поліцейською дільницею обслуговування сіл Бугаївка, Опарпси, Балки, Лев’ятник, Сестрятин, Безодня Радивилівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних