Сьогодні Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН провів позачергову сесію Радивилівської міської ради

Дата: 22.11.2023 17:20
Кількість переглядів: 145

За порядок денний роботи пленарного засідання депутати проголосували без змін та доповнень.

Фото без опису

За погодженням з постійними комісіями міської ради підтримано рішення про надання матеріальної допомоги на лікування з місцевого бюджету важкохворій жительці с. Дружба, яка, до того ж, перебуває у статусі ВПО.

За результатами голосування прийнято на баланс та в оперативне управління КП «Комунальник» Радивилівської міської ради навантажувача з комплектом додаткового обладнання, отриманого від Проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні , а також трьох електрогенераторів: відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, Сестрятинській гімназії, філії «Копанівська початкова школа» Радивилівського ліцею№2 ім.П.Г.Стрижака.

Рішенням сесії надано згоду на передачу з державної у комунальну власність Радивилівської громади активів ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів», які не увійшли до складу обєкта приватизації та обліковуються на його балансі у відповідності до встановленого переліку.

Радивилівська громада долучається до реалізації загальнодержавного проєкту «Я-Ветеран», що має на меті комфортну соціальну адаптацію ветеранів та ветеранок, які брали участь в бойових діях за незалежність й територіальну цілісність країни.

Один із пріоритетів такої роботимаксимально спростити процес одержання ветеранських сервісів. Відтак, на сесійному засіданні сьогодні депутати затвердили доповнений перелік адмінпослуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради та віддалені робочі місця його адміністраторів.

Адмінсервіс у Радиивлівському ЦНАП тепер включатиме 32 додаткових адмінпослуги, орієнтовані на ветеранів війни, захисників та захисниць, членів їх сімей, а також для членів сімей загиблих Героїв.

На базі ЦНАПу завершується підготовка спеціалізованого робочого місця, де за принципомєдиного вікнанадаватимуться послуги за ветеранським напрямом.

До роботи з учасниками бойових дій будуть залучені працівники, які пройшли навчання та обізнані у гарантіях, правах та можливостях для ветеранів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних