МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЩОТИЖНЕВУ АПАРАТНУ НАРАДУ

Дата: 14.11.2023 10:33
Кількість переглядів: 168

Сьогодні міський голова Микола КАРАПЕТЯН провів нараду із заступниками, керівниками відділів та структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, закладів і установ.

Фото без опису

Підведено підсумки тижня, що минув, та окреслено напрямки роботи на поточний період. Йдеться, передусім, про підтримку життєдіяльності закладів критичної інфраструктури громади на випадок екстрених відімкнень від електрозабезпечення у зв’язку із воєнними діями.

Присутні на нараді керівники комунальних підприємств та відділів інформували, зокрема, про забезпечення енергоресурсами на поточний період опалювального періоду, забезпечення котелень альтернативними джерелами живлення, щоб звести до мінімуму перерви у наданні послуг централізованого опалення на випадок блекаутів.

Керівники лікувальних закладів громади доповіли про роботу з надання медичних послуг та оперативну інформацію стосовно показників захворюваності на Covid-19: кілька таких випадків лабораторно підтверджено серед місцевих жителів.

В оперативний термін доведено до виконання питання збирання та вивезення твердих побутових в сільській місцевості: послугами із збирання ТПВ охоплено лише від 10 до 30% населення. При цьому, актуальним залишається прикрий та тривожний факт сьогодення: села, ліси та поля критично захаращені стихійними сміттєзвалищами.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів міським головою дано доручення в межах їх компетенції.

Серед пріоритетних завдань: вирішення поточних питань соціально-економічного напрямку, робота з об’єктами комунальної власності, благоустрій території громади та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних